Ett stort tack

Idag var sista dagen för mig på kursen och jag har lärt mig en hel del. Skoldagen avslutades med ett prov och det känns som om det gick bra. Hade vi inte fått hjälp med hämtning på dagis av Daniela idag så hade allt blivit så mycket krångligare här i världen, så ett jättetack till dig.

Lillkillen är trött efter sin första ”riktiga” dagisvecka och höll på att somna redan vid femtiden idag. Han blir riktigt ledsen när vi ska lämna honom på dagis, men annars verkar det gå riktigt bra där. Nu är det i alla fall äntligen helg igen och jag ska försöka få ägna lite tid åt killen medan min älskade hustru är på jobbet.

På måndag ska jag börja visa på jobbet vad jag lärde mig på kursen så lite vila ska det nog bli i helgen också.

1 reaktion på ”Ett stort tack”

  1. Det är bara kul att få spendera tid med Oscar, han är ju för härlig 🙂 Så det är bara att höra av er om ni behöver hjälp, ha en trevlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

16 − fjorton =