Facebook förstör mitt liv!

En gång i tiden fanns det en sida på nätet som hette stajl, eller stajl plejs. Det var den första svenska sida som jag besökte regelbundet och där jag även lärde känna väldigt goda vänner.

Stajl blev snabbt mitt andra hem och jag kände mig sviken när det såldes ut och bytte namn till Lunarstorm. Nu var det namnbytet inte så farligt, jag gillade lunarstorm lite smått också och skaffade bland annat deras kontankort till telefonen ”vrål” och jag har en t-shirt som får mig nostalgisk.

Skunk var den andra svenska communityn där jag snubblade in och även denna fick mitt hjärta att bulta lite snabbare. Det har kommit och gått en hel del sidor på nätet under åren, men dessa gamla trotjänare har lyckats överleva det mesta. Nu har Facebook kommit och hjälpt till att mangla ner dom gamla klassikerna i botten (ja ja, jag vet att det bara är en litendel av sanningen).

Skunk skulle lagts ner redan, men har blivit räddad av en grupp människor som värnar om en sida som borde vara K-märkt. Lunarstorm lägger ner om några dagar och återuppstår i ny skepnad under namnet LS8, vilket jag mest tycker låter som en drog. Det är tydligt att vi gamlingar inte är välkomna då dom ska ha en ungdomsinriktning och därmed är jag inte välkommen till den sida jag varit medlem på de senaste 16 åren.

Det är inte så att jag loggar in ofta på de här sidorna. Det är inte ens så att jag känner särskilt många där längre eller vill lära känna dom. Men jag saknar ändå en del av mitt liv som aldrig kan komma tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × 5 =