Födelsedagskalas

Tårtan Idag var det äntligen dags att fira fammo, som vi numera kallar pappas fru. God mat och en god, men kladdig tårta åt vi innan tjejerna gick ut i lekparken med lillkillen. Jag hade med kameran och tog några bilder men skämdes riktigt när jag kom hem och insåg att den enda bilden jag tog på fammo var så suddig att den bara var att radera.

Det är skönt att lillkillen gillar att åka bort, mer än gärna hoppar upp i knät på hela släkten. Av någon konstig anledning så rör han inte fjärrkontroller och mobiltelefoner när vi är borta. I alla fall inte på det sättet som han gör hemma, där han tar fjärrkontrollen och sedan snabbt kryper i väg.

Lillkillen ska sova När vi kom hem var killen riktigt trött och han märkte inte ens att vi lagt i ett extra gosedjur i sängen som han får sova med ett par nätter innan vi tar med det till dagis. Förhoppningsvis accepterar han det där istället för Nalle, som han så gärna kramar om. Det vore skönt att släpa Nalle fram och tillbaks och alltid riskera att glömma honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 − fyra =