Från reklam till min fru

Ett par dagar har gått åt för att få igång bloggen igen och visst har jag saknat bloggandet. Under de senaste dagarna har jag även hunnit med att se en del TV och såg Sarah Connor göra reklam för en hårspray.

Då det är många i Sverige som inte vet vem Sarah Connor är så tyckte jag att ett litet inlägg passade här idag. Sarah kommer från Tyskland och föddes den 13 juni 1980. 1997 gjorde hon sitt första stora framträdande då hon körade bakom Michael Jackson i Bremen.

I Sverige har Sarah fått två in två låtar på lägre placeringar på topplistan. From Sarah with love är den låt som världen runt slagit bäst. I mars 2002 låg den som bäst på en 38:e plats på topplistan, men med 17 veckor på listan så han det troligen säljas en hel del singlar trots allt. Att min fru älskar låten också gör den ännu viktigare att ta upp här.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y7RKM32CvIc[/Youtube]

Sarah Connor – From Sarah with love

Den andra singeln som sålde sig in på listorna i Sverige är One nite stand som hon gjorde tillsammans med Wyclef Jean. Denna låt har inte många likheter med From Sarah with love och låg bara en vecka på topplistan i november 2002.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a31AL4PQnD8[/Youtube]

Sarah Connor feat. Wyclef Jean – One nite stand

 

Sarah fortsätter att ge ut skivor, har idag två barn, ett eget jeansmärke och en egen parfym. För er som vill höra mer av Sarah har hon många små ljudklipp på sin hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sju + nio =