Försäkringskassan informerar, inte

Försäkringskassan har för stunden för mycket att göra då en hel del nya regler genomförts vid halvårsskiftet och dom samtidigt omorganiserat. Enligt aftonbladet har det förstört semestern för en familj ifrån Pajala som inte får ut sin föräldrapenning i tid. Tyvärr förstör det nog ännu mer för andra som inte får pengar att betala hyra eller mat.

P6110121 Försäkringskassan går inte ut med någon information om de förlängda handläggningstiderna på annat sätt än hemsidan. Eftersom jag också sitter och väntar på föräldrapenning gick jag nu in och sökte på sidan efter information och inte hittade jag någon där under de fem minuters letande jag lade ned. Nu har jag inte tillgång till min e-legitimation på denna dator så jag kommer leva i ovisshet ytterligare en tid angående min föräldrapenning.

Jag hoppas att familjen i Pajala kom iväg på några kul utflykter och att försäkringskassan kommer ikapp med sina ärenden, eller i alla fall blir bättre på att informera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

7 + 16 =