Förtroendeingivande hemsida?

IMGP2921Då lillkillen snart fyller år har jag suttit på nätet och sökt efter present till honom. Han har redan fått ett flygplan i serien ”Little people” av sin ena faster med familj och jag tänkte fortsätta på det temat .

Det naturliga för mig är att gå in på tillverkarens hemsida och söka mer information, men i det här fallet har jag blivit lite avskräckt! I affären har jag sett ett antal leksaker som inte finns med på hemsidan, vilket säkert kan bero på att dom utgått ur sortimentet. Men mer mystiskt blir det när man söker på olika sätt på hemsidan.

Att skriva ”little people” i sökrutan ger 27 olika leksaker, medan det bara blir 15 träffar om man letar upp ”little people” som produktkategori via menysystemet. På många av träffarna går det inte heller att klicka sig vidare, man får då ett meddelande om att dom förbättrat hemsidan!

Då det är ett stort amerikanskt företag som står bakom sidan törs jag inte lägga ut bilder från den, men jag kan inte låta bli denna text som dyker upp om man vill anmäla sig på deras sida.

Du er nu avgången den Fisher – Price spindelväv och vilja bli meddelar direkt med det computern servaren av Fisher – Price moder sällskapen (Mattel, Bolag ) lokaliserat inne om U.S.A

Om någon representant för företaget nu sitter och irriterar sig över att jag hånar sidan så hade det räckt med en liten knapp för att kontakta er eller webmastern så hade jag självklart mejlat er om de uppenbara fel jag kunde hitta.

Nu har jag har i alla fall bestämt att lillkillen ska få en produkt i serien ”Little people” som inte finns på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =