Hemma över helgen

IMGP2446Nu har vi tillbringat några dagar uppe hos svärfar och igår då det var sommarens varmaste dag satte vi oss i bilen och åkte hem igen. Tyvärr så känner jag mig fortfarande lite vilse varje gång vi är hos svärfar och vet inte riktigt vad jag ska göra för att hjälpa till. Den här gången lyckades jag i alla fall få grilla lite kött. Annars var det mest barnpassning av lillkillen som gällde då hus och tomt inte riktigt är barnanpassat. Nu blir det en helg med städande och tvättande hemma innan nästa lilla resa norrut.

För er som passerar Hedemora kan jag tipsa om ett besök som är värt att göra och en sevärdhet som ni absolut inte behöver besöka.

IMGP2449Leksaksaffären Lekhörnet har massor av saker på liten yta. Barnvagnen får inte plats i gångarna så den lämnar ni lämpligast kvar i bilen, men vi hittade både de droppfria muggarna till lillkillen som vi tycker fungerar bäst och en del barnsäkerhets utrustning som är svår att hitta. Att det finns gott om leksaker också är väll självklart.

IMGP2448I den ena gallerian finns Hedemoras första rulltrappa. Den invigdes för snart ett år sedan vilket dom stolt upplyser oss besökare om med skyltar på båda sidorna om rulltrappan. Nu var jag kanske lite elak mot hedemora. Det fanns en butik i gallerian som sålde smått och gott som jag gillade och det finns en hel del små söta gränder i att gå omkring i om man vill ut och gå i Hedemora.

Jag är glad att jag är hemma i storstan igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

20 + 7 =