Hits For Kids Summer Party 2011

Ännu en skiva i mängden. Hade den kallats Absolute Kids 31 och dom bytt ut “My heart is refusing me” och “Only girl (in the world)” som var med redan på Absolute Kids 30 så hade jag inte brytt mig. Universal Music gav till 2009 ut serien Hits for kids, då köpte EVA Records (ägda av bland annat Universal music) över namnet och sin enda stora konkurrent då det gäller populärmusikssamlingsskivor riktade till barn.

2003 – 2004 gav EVA Records ut en fyra skivor under namnet Eva & Adam samtidigt som Absolute kidz så att ge ut två parallella skivserier till målgruppen barn är inget nytt för dom.

Om ni nu har köpt flera andra av Absoluteskivorna i år så kan det finnas anledning att titta på låtlistan innan ni köper denna skiva då bara 18 av 22 låtar finns med på andra skivor. De flesta bara på en eller två av dom, men “Higer” med Taio Cruz finns med på sju andra Absoluteskivor utgivna i år!

Taio Cruz Feat. Kylie Minouge–Higher

Avril Lavigne med “Smile”, Britney Spears “I wanna go”, Septembers “Party in my head” och Snoop Doggs “Sweat” är de fyra låtar som ännu inte finns på någon annan Absoluteskiva, men några av dom kommer säkert med på Absolute music 67 som kommer ut om en månad.

September–Party in my head

Jag tycker denna skiva är ovanligt lite inriktad till barn. Den innehåller Erik Saade, Danny, Jedward och Sean Banan. Men som jag tidigare nämnt är dom absolut inte unika för denna skiva. Ska du bara köpa en samlingsskiva i sommar så är det nog tyvärr så att du får titta på låtlistorna för att se vilken som har flest låtar som passar dig. Rix FM och NRJ lyssnare har sina skivor, ni andra kan bland annat även välja mellan den här och Absolute summer 2011.

…och ja, det finns andra företag som ger ut samlingsskivor också, men eftersom jag bara samlar på Absolute-skivor så har jag dålig koll på de andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × fem =