Idolkalsonger

2010 var året som Jay Smith vann Idol, med starka liveframträdanden. Med sköna rockframträdanden lyckades han gång på gång sitta säkert och lyckades få stora mängder röster från båda könen.

Efter att ha lyssnat på hans “Idolskiva” ett par gånger så känns musiken tyvärr lite plattare. Utstrålningen når inte igenom CD-skivans millimeter tunna form och låtar som gav mig gåshud live känns nu som en hygglig coverversion.

Jag lyssnar trots det på covers av både Madonna och Metallica när jag städar här hemma och hoppas att en skiva med eget material kan ge tillbaks Jay lite heder.

Jay Smith – Like a prayer [Live 2010]

Lite av hedern har Jay även förlorat genom sitt sätt att göra slut med sin flickvän och ersätta henne med Minnah som kom tvåa i samma tävling. Nu ger hans ex igen enligt Expressen och planerar att sälja bland annat underkläder som tillhört Jay på E-bay.

Ger man sig in i leken får man leken tåla. Men jag hoppas att alla parter nu sett till att få sin tid i rampljuset och hämnats klart och att vi snart får se en ny skiva där Jay gör det som han gör bäst. Sjunger rock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sjutton − tio =