Imorgon är det roliga slut…

Nu är jag faktiskt lite nervös. Det är mindre än tolv timmar kvar till jag ska börja jobba och jag har faktiskt inte gjort det sedan i påskas. Det är inte att träffa arbetskamraterna eller att klara arbetsuppgifterna som får mig att sova dåligt. Att vakna på morgonen, komma in i rutinerna och inte tänka för mycket på lillkillen som nu ska gå på dagis fem dagar i veckan däremot får mig pirrig.

Nu är jag övertygad om att allt går bra och redan på tisdag ska jag sätta mig på skolbänken i fyra dagar för att trycka in lite nya spännande kunskaper.

Jag gissar att det blir mindre bloggande framöver och att jag kanske använder mig av funktionen som gör att det går att skriva ett inlägg som inte publiceras förrän senare. En viss typ av inlägg passar det bra att göra så, andra mindre bra. Vi får se hur bloggen mår om några veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × 2 =