Internet är svajigt idag…

Har Microsoft gjort en mindre lyckad uppdatering, eller har någon hackat en massa internetsiter? Kanske är det DNS-problem eller så har någon stulit internet.

Något som är säkert är att jag inte kommer åt Facebook idag och har problem att läsa vissa tidningar på nätet. Expressen har skrivit lite om problemet som i första hand verkar drabba kunder hos Bredbandsbolaget och andra Telenor-företag.

Världen går inte under för att det inte går att komma åt Facebook. Men det är nog många både privatpersoner och företag som skulle tänka om rätt mycket om felet blev långvarigt och skulle drabba större delar av internet.

2 reaktioner på ”Internet är svajigt idag…”

  1. Med all säkerhet är det inte Microsoft som ställt till det trots att de står för mycket ont i teknikens värld 😉 Jag kör med Mac och har samma problem och jag tvekar på att de system som styr och ställer i nättrafiken kör Microsoft, eller hoppas i alla fall.

  2. Nej, tyvärr går det nog inte att skylla på Microsoft. Men skälla lite på norrmän kanske fungerar bättre. Det troligaste är nog att dom gjort någon liten dumhet.

    Får bara hoppas att dom fixar problemet och inte förvärrar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =