Ja! Jag hade fel om “andra chansen”

Top Cats slog ut hårdrocken, det trodde jag aldrig. Men när dom väl gjorde det så tog dom självklart även Timotej på köpet. Även om tjejerna är snygga och låten är snygg så var den inte tillräckligt bra för final i år.

Thorsten Flinck växer för varje lyssning och kommer vara den låt jag spelar i framtiden från årets festival.

Vilket finalfält vi får i år. Trots att jag som vanligt inte varit nöjd med deltävlingarna så har vi bra dansgolvsmusik från Loreeen, Danny och David Lindgren, där jag tycker att Loreen är starkast och Danny det svagaste kortet.

En powerballad med vår nya balladdrottning Molly Sandén som axlar årets programledare Sarah Dawn Finers mantel riktigt bra. En till stark lugnare låt är Thorstens som nog kan skrälla lite nästa helg.

Thorsten Flink–Jag reser mig igen

Lisa Miskovskys avskalade låt som får mig att tänka på Kate Bush är vacker.

Ulrik Munter får sina röster och jag kan inte låta bli att nynna med i låten trots att jag inte vill. Taktfasta trummor, lite munspel och en trallvänlig refräng, men den vinner inte finalen.

Top Cats gör mig självklart glad men kommer inte heller den vinna på lördag.

Slutligen har vi den mest omdebaterade låten, Ranelid och Sara Li. Det kommer att släppas en hel bunt remixer på den om det inte redan är gjort. Det är en skön åttiotalsdanslåt som inte skulle haft en chans utan Ranelid.

Den som för en månad sedan hade sagt att både Thorsten Flinck och Björn Ranelid skulle vara i final hade klassats som galen, men jag är glad att dom båda är där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =