Jag hatar Andreas Johnson

Jag har aldrig tyckt om Andreas Johnson, säger jag så fort hans namn dyker upp. Jag blev till och med skadeglad när han och Carola floppade i melodifestivalen med “Lucky star”. Ändå så sjunger jag gärna med i den gamla jättehiten “Glorious” och jag kan erkänna att jag mer än en gång sjungit “Sing for me” i duschen och har den på CD.

Nu får jag ännu en gång erkänna att Andreas gjort något bra. Vad jag gillar med låten kan jag inte säga, men den sätter sig redan efter andra lyssningen och eftersom den tydligen är veckans hitvarning på RIX FM så lär vi kunna få höra mer av den.

Andreas Johnson – One man army

Jag tycker bäst om “Sing for me” när den är lite mer avskalad, men här kommer en nyare “dussinspelning” i ett köpcentrum i Stockholm.

Andreas – Johnson

Avslutningsvis så får jag erkänna att rubriken var som en typisk kvällstidningslöpsedel. 1% sanning och 99% för att få läsare. Jag vet inte vad det är som får mig att inte riktigt gilla Andreas. Åtta låtar och fem album på topplistan hittills visar i alla fall att det finns tillräckligt många i Sverige som gillar honom för att det ska bli fler hitlåtar i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

19 − sexton =