La isla bonita

På min Studio 102-tid under det glada 80-talet så sprang jag på en cover som jag saknar ännu idag när jag hör orginalet. Tyvärr har jag bara Lucia’s version av “La isla bonita” på en vinylmaxi. Lucia är ingen av de större artisterna i världen och därför har det varit svårt att hitta information om henne, men enligt discogs heter hon Lucia Montanari, född i Venezuela och boende i Italien. Tekniska problem gör att jag inte kommer in på den sida på Myspace som troligen tillhör henne.

Lucia – La isla bonita [Swedish 12" remix]

Många kommer nu tycka att Madonnas version är mycket bättre. För mig är det förknippat många minnen med Lucia och därför gillar jag den mer.

Madonna – La isla bonita [Live från Confession tour]

För er som vill dansa till lite modernare tongångar slänger jag upp den här lite roliga mixen.

Lady Gaga vs. Madonna – Alejandro de la isla bonita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fjorton + sexton =