Lillkillen är hemma idag

IMGP3084Idag var den första dag som lillkillen skulle få gå på dagis enligt schemat. Tyvärr så blev det en lång natt och han sov inte så mycket. Mellan klockan ett och fyra inatt sov han bara sporadiskt och bäst sov han stående lutandes mot vår soffa!

Då han hade lite högre temperatur än vanligt och var så trött imorse beslutade vi att han skulle få vara hemma. På dagis är dom säkert glada över det beslutet då jag har varit tvungen att aktivera honom varenda sekund nu på förmiddagen. Det som jag trodde var en antydan till feber har i alla fall gått tillbaks helt och förutom att han inte åt upp all lunch så verkar det bara vara sömnen som behövs.

Nu har jag bäddat ned honom och hoppas att han kan sova ett par tre timmar och jag funderar på att sova en stund jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =