Äntligen en positiv Djurgårdsnyhet

Klubbdirektören är nu friad från åtalet om sexuellt ofredande. Svensexan gav inte fängelse för Bosse Andersson och att han var full, riktigt full, den kvällen det erkänner han. Att alkoholintaget på svensexor kan bli väldigt stort är vi många som vet och jag är bara tacksam att inte någon av de svensexor jag varit på slutat i en fyllecell med kroppen fullsprutad med pepparspray.

Foto på min bakdel efter min svensexa Tänk om ordningsvakterna i kungsträdgården hade ringt polisen på min svensexa då jag gick omkring och bad tjejer om deras namnteckningar på min kropp. Då hade jag också kunnat hamna i  fyllecell och visat upp rumpan med sin nya utsmyckning.

Nu är det bara att hoppas på Svensk seger i fotbollen ikväll, lite lugn inom Djurgården fotboll och en härlig höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 2 =