Ny barnvagn

Brio sitty barnvagn Idag fick vi nog av liggvagnen. Visst kan lillkillen sitta i den, men inte bra. Varje gång vi är ute så slutar det med att han halvligger redan efter en minut och det ser inte bekvämt ut.

Ni som är trogna läsare och observanta har sett att vi även har en paraplysulky, men den har så dåliga hjul att den bara lämpar sig för att köras i inomhuscentum eller ytterst korta sträckor. Så nu när både babyland och barnens hus hade utförsäljning av 2008 år färger av en briosulky slog vi till.

Eftersom vi skulle runt i flera affärer åkte vi förbi babyland först. Att få hjälp i butiken gick ovanligt fort och vagnen blev liten och smidig när man fäller ihop den och den går in på längden i vår baklucka, vilket den är den första vagn som gör.

Att betala var däremot svårare. Kön var lång till den enda kassa dom hade igång en dag som dom hade stora annonser ute. Trots att det gick omkring personal som inte såg ut att ha något att göra så öppnade dom inte en andra kassa. Inte heller kunde vi använda vagnen då vi skulle gå vidare till andra butiker då den kom i ett fint litet platt paket.

Det trasiga hjulet Väl hemma så packade vi upp vagnen för att rätt snabbt inse att det ena hjulet inte såg ut som dom andra tre. En plastbit hade åkt in för djupt i navet och det var omöjligt att sätta på hjulet på vagnen. Vi funderade först på att försöka få ut plastbiten, men vem vet vad som påverkar garantin.

Jag slängde mig i bilen med kvittot i ena handen och hjulet i den andra. Efter lite ytterligare köande så blev det rätt många personer inblandade i butiken innan dom kom fram till att dom inte behövde skicka efter ett nytt hjul. Vi har nu en fungerande vagn som verkar bra, men hade dom inte ordnat fram ett hjul idag så hade jag lämnat tillbaks vagnen och åkt och köpt en hos konkurrenten istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 17 =