Om bloggen

I denna blogg kommer jag skriva om både stort och smått. För att ni ska hitta inlägg som intresserar er så finns det några kategorier att välja mellan.

Familj

Allt som handlar om mig och min familj. Det kan vara tankar om min uppväxt eller en bild på min son. Det kan handla om vad vi gjorde idag eller vad jag vill göra i framtiden.

Musik

Mitt stora musikintresse avspeglar sig även här i bloggen. I min musiksamling finns det många hyllmeter CD och en hel del vinylskivor. Jag kommer lyfta fram artister, låtar eller händelser som betyder något för mig inom musikområdet. Ofta kommer jag leta upp passande videoklipp på Youtube.  Mer musik kommer hamna på covers.lampan.com

Bråk

SVT har konsumentprogrammet Plus och jag som älskar matematik tyckte att bråk passar bättre för min kategori som är kritisk mot myndigheter, affärer och mycket annat.

Ibland är det lite mer humoristiskt, med utklipp från reklamblad med feltryck och ibland lite tyngre när en kommun särar på ett par som varit gifta i 40 år bara för att den ena behöver mer hjälp än den andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra + 20 =