OS är äntligen igång

Då jag gick på pappaledigheten fanns det fyra saker att se fram emot. Nummer ett är självklart att få ägna tid åt min lilla ettåring. Att få göra det under sommaren vägde även det tungt. Den stora bonusen är att fotbolls-EM och sommar OS råkade ligga mitt under pappaledigheten.

Gissningsvis kommer det inte bli mycket sömn de närmaste dagarna då jag under OS älskar alla dom idrotter som jag inte tittar på annars. Boxningen ser jag mest på av nostaligska skäl. När jag var liten satt jag och min pappa i flygledartornet på Bromma flygplats och tittade på boxning hela nätterna under ett sommar-OS. Cykel är något jag ser fram emot i år. Särskilt den nya grenen mountainbike där det säkert kommer hända en hel del.

Invigningen var som vanligt lång, väldigt lång. Självklart ville Kina visa upp sin bästa sida när de nu hade chansen att göra en flera timmar lång reklamfilm. Jag tycker att dom lyckades riktigt bra och det är konstigt hur lätt det är att glömma att landet även har en baksida, men vilket land har inte det.

Andra skriver om: ,,,,

1 reaktion på ”OS är äntligen igång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sju − två =