Pinsamt Viasat

Nu ska Viasat göra ännu en förändring ”för sina kunders bästa”. Viasat sport kanalerna ska byta namn och få tydligare profiler. Självklart finns det fördelar med detta då fotbollsintresserade kommer titta på Viasat Sport Fotboll och motorintresserade, Viasat Sport Motor.

Nackdelen är att sändingar som nu gått att se på TV6 flyttas till de nya viasat sport kanalerna. TV6 kommer till exempel kunna visa träningen på Formel 1, men när tävlingen startar på allvar så måste man betala för Viasat motor för att kunna se den.

Min svärfar vill gärna se just Formel 1, men som jag ser kommer han inte ha en chans då Boxer inte har viasat sport kanalerna i sitt utbud. Dessutom är jag tveksam till att han vill betala 100 kronor i månaden för de 5-6 tävlingar han hinner se under ett år.

Själv betalar jag redan aldeles för mycket för att få se allsvenskan i fotboll och kommer absolut inte betala ett öre för att få se Viasat fotboll. Skulle det mot förmodan gå någon match som jag till varje pris vill se så får jag gå på krogen och se den.

Som fotbolls och ishockey intresserad i Sverige idag så måste man ha följande kanaler för att följa de viktigaste matcherna.

 • SVT1, SVT2 och SVT24
 • TV4, TV4+ och TV4 Sport
 • TV6 och TV8
 • Kanal 5 och Kanal 9
 • Canal plus sport kanalerna
 • Viasat sport kanalerna

Inte kommer det bli lättare att välja leverantör av TV-tjänster i framtiden då utbudet troligen kommer spridas på ännu fler kanaler och göra livet ännu surare för oss som vill göra rätt för oss och betala för det vi tittar på.

Kanske ska jag göra som så många andra och säga upp kanalerna för att se matcherna på nätet.

1 reaktion på ”Pinsamt Viasat”

 1. Ishockey har jag alltid levt för, och speciellt elitserien med mitt kära Färjestad. Tråkigt är dock att jag inte kan se alla matcher, utan får följa resultaten på nyheterna.
  Formel1 för er fantaster tycker jag synd om..men det kommer väl bli sådär att i framtiden vill de ha oss alla till att ha antingen boxer eller välja ett större utbud från Viasat eller nåt sånt dumt o sen helt sluta marksändningarna…
  Men kanske fortfarande ha kvar 1an,2an och 4an….

  Suck för denna grymma värld hihi..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 × fyra =