Skumt läkarbesök

image Jag fick för någon månad sedan en kallelse till min husläkare. Jag har misstänkt att det har med mitt brutna ben att göra men egentligen inte haft en aning.

Idag gick jag äntligen ner och pratade med läkaren som jag inte kan uttala namnet på. En kvart försenad kom han ut och visade in mig på sitt rum. Då jag berättade att jag inte hade en aning om varför jag var där så sa han att sköterskan hade berättat det för mig när hon ringde och bokade tid. Det enda problemet var att ingen hade ringt, jag fick bara ett brev om att jag hade tid.

Till slut så berättade han att jag ska genomgå en undersökning för benskörhet då jag brutit benet utan anledning. När jag berättade att jag halkat på en isfläck och fått mina tunga kilo över foten så upptäckte han att det faktiskt stod i journalen. Nu får jag i alla fall en remiss för undersökning och det kan väll inte skada.

Då jag berättade att jag fortfarande har en hel del problem med rörligheten i foten så skickade han ytterligare en remiss för röntgen. Han tyckte inte att jag hade så mycket problem med rörligheten då jag kunde röra foten i sidled, men han gick i alla fall med på att skicka remissen.

När jag slutligen skulle gå hemmåt igen så såg läkaren hur jag haltade och sa "du haltar, det är inte bra för höften". Jag höll nästan på att börja skratta eftersom haltandet beror på bristen i rörligheten. Det slutade med att läkaren bad mig att sluta halta!

Troligen byter jag nu husläkare och kanske även husläkarmottagning då jag tycker att dom är hopplösa här nere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − fyra =