Sonisphere till Stockholm igen

Den tunga endagsfestivalen Sonisphere kommer i år att hålla till i Globenområdet. Tyvärr innebär det att det inte släpps mer än 18 000 biljetter till årets festival, vilka troligen kommer ta slut på nolltid.

För två år sedan i Hultsfred så började min hårdrocks-live-åskådar-karriär. Metallica var det stora dragplåstret det året, The Cult var skoj att se och The Hives kändes riktigt malplacerade.

Förra året missade jag och då var det en hel del jag gärna hade sett. Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax, och Hammerfall.

Slipknot är dragplåstret för i år och In Flames kommer säkert dra sina fans också. Matodon, Mustash och Dead by April kan jag också tänka mig att se. Jag har inte riktigt samma sug efter att se festivalen som jag hade i fjol, men i år blir det inget Sweden Rock Festival för mig så jag kommer säkert sukta länge efter Sonisphere när den närmar sig.

Det tråkigaste med årets festival är att den krockar med Gävles “Getaway Rock Festival” som har en del godbitar att bjuda på också.

Mer info: Sonisphere, Aftonbladet, Kulturbloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tjugo − 2 =