Spinner inte som en katt…

Varit nere och tränat en stund. 45 minuter som kändes riktigt bra, självklart så skulle knät börja strejka under en magövning! Hur det gick till kan jag inte förstå eftersom knät var helt avslappnat under just den övningen.

Längtar efter att komma igång igen så att jag törs hoppa på ett spinningpass igen. Jag älskar spinning, men just nu tror jag att jag skulle behöva bäras ut på bår redan efter fem minuter. Senast jag körde spinning är uppenbarligen 2007 då jag minns “Kokobom” som gärna kördes som tung uppförsbacke i slutet på passet. Även låten lät då tung. En 13 årig tjej som skrivit låten själv låter inte lika tungt nu, men det spelar ingen roll. Jag ska i helgen sätta mig på en motionscykel på Forma och återuppleva lite minnen med låten i hörlurarna och bli inspirerad.

Ellinor–Kokobom

När ni inte trodde att jag kunde sjunka lägre, så plockar jag fram Smurfarnas version av den. Lyssna och skratta, eller gråt.

Smurfarna–Kokobom smurf smurf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − fem =