Still loving you

Åren går, barnen växer och livet tuffar på och det är lätt att glömma bort kärleken. Så den här låten tillägnas min fru.

Sonata Arctica–Still loving ypu

Sonata Arctica är ett power metalband från Kemi i norra Finland. 2000 gav dom ut denna Scorpion-cover på minialbumet “Successor” som enligt min mening skulle vara en fullträff om dom gjorde ett riktigt slut på låten, det hade varit så lätt. Det är skönt drag i den här versionen.

Scorpions version med Berlin Philharminica Orchestra, även denna från år 2000. Slänger jag med för att den ger mig gåshud.

Scorpions & The Berlin Philharmonica Orchestra

Det är något speciellt med bra powerballader uppbackade av en symfoniorkester och det här är ännu en konsert jag gärna hade sett live.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × 1 =