Toto på Skansen

På väg hem från jobbet igår fick jag ett riktigt trevligt telefonsamtal. En Totobiljett och ett trevligt sällskap väntade plötsligt på mig på Skansen och jag tog mig dit för en lång härlig kväll där regnet uteblev förutom några få droppar.

Jag fick höra mina favoritlåtar, Africa, Hold the line, Pamela, Rosanna och Stop lovin you. Den sistnämnda låten hade jag totalt glömt bort och njöt kanske därför lite extra när den spelades. Sången kunde överlag varit lite bättre, men det är musiker som vet vad dom håller på med.

“No woman no cry”, var en trevlig cover, särskilt då Ziggy Marley samtidigt spelade på Gröna Lunds scen bara några hundra meter bort. Däremot slarvade dom bort Michael Jacksons “Human nature” som jag tycker dom gott kunde gjort något mer av.

Manfred Mann som förband var helt rätt, men dom spelade nästan en hel konsert själva, vilket gjorde konsertkvällen riktigt lång.

Toto – Stop loving you

Hittade en annan bloggare som var riktigt nöjd med konserten och kan inte låta bli att länka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

11 + tio =