Vaxholm

Jag har tillbringat ett par dagar på Kastellet i vaxholm med jobbet. Det var intressanta dagar som både givit lite direkt insikt i hur vi ska fortsätta arbeta, men ännu viktigare gett oss mer information och förståelse för varrandra som människor och medarbetare.

Teambuilding är något som det oftast pratas nedlåtande om, men självklart behövs det ibland aktiviteter som får medarbetarna att hitta nya former att samarbeta. Ännu viktigare är det kanske att hitta sidor hos varrandra som man inte visste fanns och därmed kan personalen arbeta effektivare på sikt.

Vi fick under torsdagskvällen leka ”Fångarna på fortet”. Uppdelade i två lag fick vi åttio minuter på oss att i olika rum lösa varierande uppdrag. Kastellet hade hittat en rätt bra mix, där vissa uppdrag var fysiska, andra krävde kunskap och några krävde båda delarna.

Det var skoj att se hur väl lagarbetet fungerade och hur målinriktade vi var. Det var full fokus på att vinna, men samtidigt han vi med att skratta lite när vi sprang mellan rummen.

Från skoj med jobbet blir det nu skoj privat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv − 5 =